Avize si aprobari

Dispozitivul SCIO este aprobat de Ministerul Sanatatii pentru procedurile practicate cu acesta

Aparatul de Biorezonanta SCIO

Aparatul de biorezonanta SCIO (Sistem stiintific de operare cu interfata constienta) este:

  • Aparatul SCIO (lat. Scius = a cunoaste) este in prezent unul dintre cele mai performante dispozitive de analiza si tratament, folosind principiul biorezonantei electrofiziologice.
  • Un sistem superior fata de cele din trecut el fiind un dispozitiv medical energetic ce poate fi folosit impotriva imbatranirii, intoarcerea bolii, terapia cancerului, reintinerirea si o gazda a altor terapii auto-focus.
  • Citeşte...

Fiecare organ si fiecare celula are propria frecventa sau "semnatura electromagnetica", si prin colectarea unor cantitati uriase de date de la zeci de mii de pacienti, sa putut constata care sunt frecventele normale pentru fiecare organ in parte. Virusii, bacteriile si bolile modifica specific frecventa organului respectiv, si astfel aparatul poate pune un diagnostic destul de precis. De asemenea virusii, bacteriile si agentii patogeni au propria frecventa "semnatura electromagnetica" si prezenta lor in corp poate fi astfel detectata de aparatul de biorezonata.

Citeşte...

Aparatul SCIO detecteaza afectiuni trecute si sechelele lasate, afectiuni prezente, precum si afectiunile la care suntem predispusi din punct de vedere genetic. Precizia sistemului este bazata pe decenii de cercetari in medicina bioenergetica si biorezonanta (scanare electrodermica). Stiinta ne-a demonstrat ca reactia electrica in corp se poate masura prin raspunsuri la amperaj, voltaj, inductie si frecvente. Dispozitivul masoara 16 parametri electrici standard ai corpului uman dincolo de simpla rezistenta. Acest lucru face ca SCIO sa fie unic.

Citeşte...

Prescrierea (recomandarea) medicamentelor, a suplimentelor nutritionale si a produselor homeopatice, nu mai este doar o problema rezolvata de flerul si experienta medicului terapeut.

 

SCIO decide (alege) produsele cu eficienta terapeutica maxima in functie de necesitatile obiective proprii fiecarui pacient. Rezulta importanta speciala a actiunii din punct de vedere medical, financiar dar si etic (multi pacienti testati inteleg de ce medicatia folosita ani de zile nu reusea sa controleze eficient evolutia afectiunii lor).

www.life-care-suplimente.ro

 

Citeşte...

Aparatul de biorezonanta SCIO foloseste curenti de joasa frecventa. Componente: aparat de emisie si receptie biocampuri, un pachet de programe instalat pe un computer si un tester de compatibilitate. Dispozitivul de biorezonanta SCIO detecteaza diferenta dintre semnalele de intrare si iesire de diferite frecvente, iar programul de calculator asociat selecteaza etaloanele (modelele) cele mai apropiate de inregistrarea persoanei. Masuratorile depind de calitatea echipamentului, iar acuratetea diagnosticului depinde de conformitatea cu datele statistice (etaloanele).

Citeşte...

Dispozitivul SCIO a fost realizat dupa 20 de ani de cercetari in domeniul medicinii bioenergetice si bioresponsive. Teoriile stiintifice asupra acestui dispozitiv sunt cuprinse in 1250 de pagini din "Promorfeus", scris in 1982. Dispozitivul SCIO are peste 300 de articole de cercetare scrise despre el, multe publicate in jurnalele medicale. Dispozitivul SCIO a fost invatat in scolile de medicina din 1995. Asadar istoria aflata in spatele acestei tehnologii este masiva. Deja nu mai este experimentala.

Citeşte...

Prin calibrarea care precede testarea se asigura automat precizia coeficientului de siguranta al testelor. Astfel, SCIO realizeaza o selectie riguroasa a posibilitatilor terapeutice.

Citeşte...

Din punct de vedere economic, SCIO reuneste in mod optim cele mai moderne solutii electronice si de programare, cu terapia moderna care pune in centrul atentiei pacientul, fiind astfel un mijloc ideal in practica electrofiziologica.

Citeşte...